?

Log in

heartsickterror [userpic]

i'm so bored

January 11th, 2010 (03:57 pm)

Testjes @ i-net

Hoe sexy ben jij?

Je bent sexy op de goede momenten. In bed en bij je partner ben je niet meer te stuiten! Je hebt mooie lingerie in je collectie, maar het is niet té trashy. Je hebt een mooie balans gevonden tussen sexy en elegantie. Houden zo!

Kun jij goed zoenen?
Jij kan goed zoenen! Menig mannenhart gaat sneller kloppen als je jouw lippen op de zijne drukt. Passie is belangrijk voor jou, maar het moet niet te veel op een pornofilm gaan lijken. Ga zo door

Ben je naughty of nice?

Mooie balans! Jouw aureooltje gaat gepaard met duivelse hoorntjes. In de juiste situaties komt jouw evil side naar boven. Mensen zien jouw als een lieve maar toch spannende vrouw! Houden zo!

SexLife

Jouw seksleven is mooi gebalanceerd. Het initiatief komt van beide kanten en dat is goed! Soms kun je ook wat wildere dingen proberen. Een keer buiten de deur seksen écht geen straf hoor ;-).

Ben jij een luie lover?
Jij bent helemaal niet lui in bed! Jij neemt vaak het initiatief tot seks en je doet actief mee om het tot een goed einde te brengen. Jij en je sekspartner zijn allebei heel tevreden over jullie seksleven, dus eigenlijk hoeft er niks te veranderen. Toch is het wel eens leuk om een andere ‘rol’ aan te nemen. Laat het initiatief eens 100% aan je vriend over en geef je over aan zijn strelingen. Laat hem je eens lekker verwennen. Daarmee geef je hem de kans om rustig van jou lichaam te genieten en het uitgebreid te verkennen. Dat is genieten voor jullie allebei

Jullie zijn een jaar bij elkaar ben je gelukkig?

Jij hebt jouw soulmate gevonden. Jullie relatie is sterk en jouw geliefde heeft (bijna) alle eigenschappen die jij in een partner zoekt. Samen zijn jullie erg gelukkig. Natuurlijk is er in elke relatie wel eens een ruzie en zijn jullie het niet altijd eens, maar jullie lossen dat met z'n samen op. Dit is echte liefde!